top of page

Informatie & Investering

Boudoirfotografie  is een intieme en stijlvolle shoot, waarbij je vrouwelijke lichaam er prachtig uitkomt - op een mooie, artistieke en ontspannen manier. Een boudoirshoot helpt je goed te voelen over jezelf. 

Je mag trots zijn op je lichaam! Een cadeautje voor jezelf. 

Wellicht moet je uit je comfort-zone stappen, maar ik neem er de tijd voor, zodat je je snel op je gemak zult voelen. Het is een mooie ervaring en enorm goed voor je zelfvertrouwen.

Boudoirfotografie kan buiten op locatie of gewoon thuis in je eigen omgeving, waar je je op je gemak voelt. Ik fotografeer je sowieso zoals je bent, zonder al te veel gedoe. Dus ik maak geen glamourfoto's, maar natuurlijk laat ik wel goed je schoonheid naar voren komen!

 

Een boudoirshoot doe je niet voor niks. Het is een herinnering. Een kunstwerk van jezelf. Een moment uit je leven dat je wilt koesteren. Pas als afdruk komen de foto's tot leven. Een kunstwerk waar je dagelijks naar wilt en kunt kijken. 

"Wauw"

“WAUW, WAT BEN IK BLIJ MET HET EINDRESULTAAT! ONTZETTEND BEDANKT DAT JE ME ZO MOOI HEBT KUNNEN VASTLEGGEN."

J.

Voor wie is een boudoirshoot?

Voor alle vrouwen vanaf 18 jaar.

Vooral voor jezelf! Of voor je partner.

Bruidsboudoir is bijvoorbeeld erg mooi als huwelijkscadeau voor je partner.

Dik, dun, single, verloofd, zwanger, maakt niet uit! Ik fotografeer alle vrouwen!

Waar?

Ik houd van fotograferen in de buitenlucht. Helemaal bij boudoirfotografie is het dan fijn 's ochtends vroeg al de fotoshoot te plannen, dan is het nog mooi rustig.

Denk aan een locatie als het strand, in de duinen, bij een meer, in een veld met bloemen of riet. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden. 
Dit is natuurlijk wel seizoensgebonden (ongeveer april tot oktober).

Een binnenlocatie is ook prachtig, denk aan ruimtes met mooie raampartijen en kozijnen; een ruimte met goed licht in ieder geval! Misschien ken je een mooi hotel of andere gave locatie waar we kunnen fotograferen (een hotel misschien; let op, hier kunnen bijkomend kosten aan verbonden zijn). Maar het kan natuurlijk ook gewoon bij jou thuis!


Qua kleding is mooi; een oversized overhemd (zwart of wit doen het altijd goed) of sweater; 

mooie (trouw)lingerie, kimono, corset of mooi jurkje bijvoorbeeld. Hakken, fijne slippertjes of trouwschoenen; of blote voeten! 


Accessoires zijn prachtig!  Kettingen, oorbellen, je verlovingsring, je sluier, armbandjes, ringen, een hairpiece. Het kan allemaal en wat je zelf mooi vindt natuurlijk!

Haar en make-up worden niet gedaan voor de shoot. Ik fotografeer jou graag zoals je bent, met of zonder make-up. Mocht je nu zelf een visagist kennen / willen meenemen is dat natuurlijk prima!

Wanneer je een shoot boekt, krijg je van mij nog een brochure met allerhand tips!

Lees ook mijn blog: "Waarom zou ik een boudoirshoot boeken"!

Investering?

De boudoirshoot bestaat uit twee delen.

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je de brochure met allerhand tips.

Daarna de fotoshoot zelf. Die duurt ongeveer 1,5 à 2 uur.

Daarna ga ik aan de slag met editen. Dit kost wel even wat tijd. Ik kijk precies welke bewerking het mooist is bij jouw foto's. Ik selecteer de mooiste en beste foto's en maak bewerkingen in kleur en in zwart wit.

Kosten deel I zijn 195,-

Hierna volgt deel II. Je ontvangt de foto's (met watermerk) in een online galerij met pincode en wachtwoord.

Je kiest dan je favoriete foto's uit en bepaalt wat je met je foto's wilt.

Wil je een grote print, een klein album of juist een heel mooi groot koffietafelboek-formaat album. We stellen de producten samen zoals jij dat wilt.

Ik laat je van te voren zien van wat er mogelijk is.

Je kunt een beetje uitgaan van onderstaande richtprijzen:

 Luxe albums vanaf €270

Wall-Art vanaf €150

(20x20)

Losse Prints vanaf €80

De foto's die je als print bestelt of in het luxe album plaatst, ontvang je ook in hoge resolutie digitaal.

Ook ontvang je van mij als cadeautje bij een bestelling van een luxe album een minialbumpje van 8x8 cm met 12-18 foto's! 

Wil je geen album of losse prints? Dat kan ook. Ik geef je tips waar je de foto's zelf in kwaliteit kunt laten afdrukken!

Digitale foto hoge resolutie à €35

Wil je voor je een shoot boekt eerst een kennismakingsgesprek! Dat kan zeker ook!!!

Enthousiast geworden? Vraag een shoot aan!

LQ-76_edited.jpg

Get in Touch!

bottom of page